Waarom Privacy Rebels

Wij strijden elke dag voor de privacy van onze kinderen

Meld je aan
Over ons versleuteld internet

Versleuteld internet met een zero log VPN

Welke internetaanbieder je ook gebruikt, wij versleutelen het. Daarmee zorg je er voor dat niemand, ook wij niet, ziet welke websites je bezoekt. Er wordt geen bruikbaar profiel van je gezin gemaakt zolang je onze VPN gebruikt. De websites die je bezoekt zien niet wie je bent, waar je woont, hoe oud je bent op basis van je IP adres.

Door je internet te versleutelen voorkom je dat je gegevens worden gestolen via slecht beveiligde wifi hotspots. Je huidige internetaanbieder kan eveneens niet meekijken met je activiteiten. A private life, is a happy life. Zeker voor kinderen.

Over onze versleutelde email

Versleutelde email zonder analyse en advertenties

Waarom zou je een gratis emailprovider gebruiken als je mailrebels kunt gebruiken? Je eigen domein (@jouwnaam.nl) met tot 5 verschillende emailadressen voor het hele gezin. In 2 gemakkelijke stappen kies je veilige email adres (dat overigens voor altijd van jou mag blijven).

Je hoeft maar 2 vragen te beantwoorden: 1. wat moet er voor de '@'staan en 2. wat moet er achter de '@' staan? Wij controleren de rest en zetten alles binnen 24 uur voor je klaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor: voornaam@achternaam.nl (Peter@Janssen.nl), maar elke combinatie is mogelijk. Alles op basis van beschikbaarheid uiteraard.

Over onze malware- en advertentie blocker

Bescherm je kinderen tegen malware en adware

Zodra een kind zich op internet begeeft, wordt hij of zijn gebombardeerd met vragen en advertenties. Dat is niet alleen irritant en geeft veel afleiding maar kinderen worden ook richting de perfecte consument gemanipuleerd.

Met de bescherming van Privacy Rebels filter je 90% van de advertenties van websites weg en je zorgt er voor dat er tot 95% minder data wordt vastgelegd over je kinderen en je gezin.

Verberg je IP

Veilig gebruik van publieke wifi

Veilig online winkelen

Versleuteld internet

No-Log policy

Advertentie blocker